Soraya-Rooijakker

Oeps, je hebt de laatste webinar gemist.

Wil jij onze activiteiten op de voet volgen? Je mist niets als je hier je gegevens invult.  

Herontdek je rugzak met Liberating Structures

Als trainer heb je een rugzak vol met werkvormen en technieken. De ene gebruik je wellicht wat vaker dan de ander. Het trainen met de structuren van Liberating Structures kan jou helpen je rugzak opnieuw uit te vinden met als resultaat verfrissend nieuwe en creatieve trainingen. Wil je weten hoe? Communicatietrainster Soraya Rooijackers geeft een interactief inkijkje tijdens haar gratis online webinar Trainen met structuren op 19 juli van 10.00-11.00 uur. We hebben nog plek! Inschrijfformulier zie onder.

Liberating Structures

Liberating Structures is een verzameling simpele, maar subtiele werkvormen (micro-structures), waarmee je betrokkenheid, innovatie en participatie kan vergroten bij het werken met groepen, ongeacht de grootte. Liberating Structures maken optimaal gebruik van de collectieve intelligentie van de groep om kennis te delen en creativiteit te stimuleren. Zo wordt iedereen betrokken; of je nu van nature introvert bent of extravert. Iedereen wordt gehoord om zo het beste resultaat te creëren. Maak je trainingen en bijeenkomsten interactief en fun met deze structuren.

 

Training Trainen met structuren (Liberating Structures)

Wil jij van de hoed en de rand weten? Schrijf je dan nu alvast in voor haar training Trainen met structuren, startdatum 7 september. Klik hier voor meer info. 

Inschrijfformulier gratis webinar Herontdek je rugzak met Liberating Structures

  • Je voor- en achternaam

  • Jouw gegevens

  • Beroep en motivatie

  • Kies inschrijfdatum

  • Afsluiting en akkoord