Wie zijn wij

Wij zijn dé trainersvakopleider, die talenten van vandaag opleidt voor organisaties van  morgen. Bij ons leer je het trainersvak middels de 1-jarige Post HBO Registeropleiding Professioneel Trainer en tref je trainers uit het werkveld, die vanuit eigen expertise bijscholings- en verdiepingstrainingen, webinars, lezingen verzorgen voor vakgenoten.

Onze missie en kracht

Onze missie als opleider is het verder professionaliseren van de trainersbranche en het creëren van een professionele trainers-community; een veilige haven vol groei en ontwikkeling voor studenten, trainers, docent-trainers, bedrijven (profit/non-profit) en YNtraining zelf.

Onze kracht is een teamsamenstelling van trainers uit het werkveld, waardoor wij bovenop de markt zitten en continu een trainingsaanbod aanbieden dat naadloos aansluit op de trainings- behoeften en trends vanuit het bedrijfsleven.

Vacature PE-trainer 

Ben jij een ervaren trainer met veel werkervaring en wil jij vanuit jouw expertise inspirerende bijscholings- en/of verdiepingstrainingen, webinars, lezingen verzorgen die tevens PE (Permanente Educatie) punten opleveren voor NOBTRA gecertificeerde trainers? Dan is deze job geknipt voor jou.

Wat bieden wij?

  • Freelance contract
  • Begeleiding-op-maat
  • Dynamische werkomgeving
  • Een trefpunt voor vakgenoten om van elkaar te leren en elkaar te versterken
  • Mogelijkheden om je via YNtraining op de kaart te zetten en je netwerk uit te breiden
  • Een betrouwbaar, enthousiast en professioneel team

Come aboard!

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur een email met CV en motivatiebrief naar info@yntraining.nl t.a.v. Pauline van Hoek met als onderwerp Vacature PE-Trainer. Binnen een week nemen we contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Bel of mail naar directrice Pauline van Hoek, 06-22543204 of mail naar pauline@yntraining.nl.

vacature