Bepaal je High end groeistrategie voor 2021, juist nu!

In deze training leer je hoe jij je eigen High end groeistrategie bouwt en je bedrijf op een hoger niveau in de markt positioneert, zodat je kunt werken met de beste klanten die de beste resultaten halen, onder jouw eigen voorwaarden. Goede verdiensten in minimale tijd en werken vanuit jouw visie.
Jij ontdekt in deze training o.a.:

  • Hoe je strategisch stuurt op bedrijfsdoelen.
  • Hoe je een High end aanbod creëert wat je voor 5.000, 10.000, 25.000 euro of meer in de markt kunt zetten.
  • Welke strategie ervoor zorgt dat je de juiste leads op je pad krijgt.
  • Hoe je een inkomensdoorbraak realiseert in de helft van de tijd.
  • Hoe je een power groeimindset creëert waarmee je jezelf naar een hoog niveau brengt en durft te vragen wat je waard bent.

Deze training richt zich op het vergroten van strategische vaardigheden m.b.t. ondernemerschap. Inhoudelijk is alle kennis aanwezig maar dat maakt nog niet dat je een succesvol bedrijf hebt. Je hebt een High end bedrijfs groeistrategie nodig.

Meriam Slijkerman

Deze training is inclusief het zojuist uitgebrachte boek van Meriam Slijkerman “De kunst van High End Ondernemen – Verveelvoudig je inkomen, halveer je werkuren!”

Thema

Ondernemersvaardigheden. Hoe groei je door met je bedrijf naar het volgende niveau. Focus op strategische vaardigheden hoe je een succesvol bedrijf in de markt zet.

Trainingsduur

1 dag (2 blokken van 3 uur) online via zoom

Trainingsvorm

Live online via zoom

Contacturen totaal

6 uur

Zelfstudie-uren + voorbereidingsuren voor aanvang training

1 uur
Elke deelnemer krijgt een voorbereidende opdracht via de mail toegestuurd.

Doelgroep

Trainers en coaches

Groepsgrootte

Maximaal 12

Instroomniveau

HBO

Lesdatum/lestijd

11 februari 2021 van 9.00 – 16.00 uur (1 uur pauze)

Trainingsprijs inclusief werkboek en literatuurboek

480,00 BTW vrij
Inclusief werkboek en literatuurboek Meriam Slijkerman “De kunst van high end ondernemen – verveelvoudig je inkomen, halveer je werkuren”

Lesmateriaal

Deelnemers ontvangen een digitaal werkboek 1 dag voor aanvang en het literatuurboek van Meriam Slijkerman “De kunst van high end ondernemen – verveelvoudig je inkomen, halveer je werkuren”

Meriam Slijkerman

Meriam SlijkermanMeriam Slijkerman is een inspirerende no-nonsens high end business coach die al vele ondernemers heeft geholpen een succesvol HIGH END bedrijf in de markt te zetten.

Zij is gecertificeerd Business – Sales coach & Innovatietrainer en heeft zowel gewerkt met grote bedrijven als particulieren.
Haar achtergrond als (project)manager en consultant helpt haar om deelnemers adequaat te adviseren maar ook om focus aan te brengen en snel resultaten te boeken.

Binnen 1 jaar tijd heeft Meriam haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij heeft alle stappen van het proces zelf doorlopen en weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen.

Inschrijfformulier Bepaal je High end groeistrategie