Onze opleidingen en trainingen bieden wij ook INcompany aan

Wij zitten bovenop de markt en werken met trainers uit het werkveld, zodat wij als opleider continu een gevarieerd trainingsaanbod kunnen aanbieden, dat naadloos aansluit op de trainingsbehoeften- en trends vanuit het bedrijfsleven.

Daar profiteren niet alleen onze trainers/studenten zelf van, maar natuurlijk ook de medewerkers binnen bedrijven, die door onze afgestudeerde trainers worden getraind.

Uit cijfers van het CBS komt naar voren, dat bedrijven grote behoefte hebben aan goede trainers. Dat is ook niet zo gek, want trainers helpen mensen beter functioneren en verhoogt hun potentieel. Dit levert een positieve kettingreactie op voor het gehele bedrijf; betere communicatie onderling, tevreden medewerkers, meer kennis en specialisme, structuur, veiligheid, grotere klanttevredenheid, verhoogde omzetten, betere concurrentiepositie.

Laat ook jouw medewerkers shinen en kies voor één van onze opleidingen/trainingen gegeven door onze toptrainers uit het werkveld of vraag een opleiding/training-op-maat aan. Dit kan uiteraard zowel fysiek- als virtueel, waarbij we te allen tijde ons houden aan de RIVM maatregelen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een afspraak en laat je inspireren door ons creatieve team, dat graag in gesprek met je gaat voor een professioneel en vakkundig gesprek. Bel 06-22543204 of via schrijf een email info@yntraining.nl.