Ik vaar graag mijn eigen avontuurlijke koers door regelmatig de vaste vaarroutes te verlaten. Ik geloof in regie nemen, eigen pad kiezen en zelf je carrière sturen. Hierbij is mijn basis een veilige haven. Mijn kompas is het creëren van de juiste mensen om je heen, die je helpen om te kunnen groeien/ontwikkelen, kennis met je willen delen, je inspireren, wijze lessen geven en energie.

Ik ben een ondernemer pur sang en heb een voorliefde voor het onderwijs. Met mijn vakkennis en opgedane ervaringen wist ik mijn voormalige gezondheidsbedrijf in 12 jaar uit te bouwen tot het gerenommeerde voeding en lifestyle opleidingsinstituut Kosmeoo Health. Inmiddels is het roer overgenomen door een goede docent-collega.

Met trainersvakopleidingsinstituut YNtraining heb ik een nieuwe vaarroute uitgestippeld. Onze missie is het verder professionaliseren van de trainersbranche en het uitbreiden van onze trainers-learningcommunity; een veilige haven vol groei en ontwikkeling voor studenten, top docent-trainers, bedrijven (profit en non-profit) en YNtraining zelf.

Stap ook aan boord!