Mariska van der PoelIk geloof dat iedereen die dat graag wil in staat is om een verandering te bereiken. Je kunt jezelf hierbij helpen door je hele lijf erbij te betrekken, want alles staat nu eenmaal in verbinding.

Als trainer, facilitator en trainingsacteur heb ik in het bedrijfsleven veel ervaring opgedaan met gedragsverandering voor en binnen groepen en dit heb ik kunnen versterken en verdiepen in mijn opleiding tot professioneel trainer. In een later stadium ben ik me verder gaan verdiepen in de psychologie door middel van verschillende opleidingen; een hele waardevolle aanvulling op de basis die ik legde tijdens mijn opleidingen tot trainer, coach en trainingsacteur. Ook leer ik nog steeds veel in mijn rollen als trainer binnen de (jeugd)GGZ en bij de opdrachtgevers waarvoor ik in de zakelijke dienstverlening actief ben.

Graag geef ik mijn kennis en ervaring door middels de SPAT methode aan andere trainers in het vak, zodat we samen groepen meer in beweging kunnen laten komen, letterlijk en figuurlijk! Mooi om dit bij YNtraining te doen, samen met andere ervaren trainers met verschillende specialismen.