Koos van DiepenMijn naam is Koos van Diepen, bedrijfseconoom en woonachtig in Kockengen. Een mooi plaatsje in het Groene Hart. Ik ben een zeer ervaren directeur/leidinggevende op de terreinen Finance, Risk en Audit. Na een mooie carrière in de financiële dienstverlening ben ik sinds enkele jaren werkzaam als Manager Interne Audit bij de gemeente Amsterdam. Daarnaast ben ik voorzitter Raad van Commissarissen van de woningstichting Vecht en Omstreken en actief als vrijwilliger bij de Johan Cruijff Foundation.

In mijn werk krijg ik veel energie van collega`s die in hun functioneren groei laten zien. Het is mooi als je met elkaar een extra stap kunt zetten, en alles wat je aandacht geeft dat groeit. Daar ben ik van overtuigd.

Echter groei is er niet zomaar. Dat komt deels vanuit ervaring, maar nog veel meer door gerichte opleidingen. Heel vaak is een opleiding een standaardproduct heb ik gemerkt. Daarom ben ik enthousiast over YNtraining. Daar leer je zowel een maatwerk training te maken én te geven. En juist in die combinatie zit de kracht om groei te ontwikkelen.