Christie-SlotIk ben NOBTRA-gecertificeerd trainer & coach en adviseur voor teammanagers & teamleiders. Mijn passie is het ondersteunen van leidinggevenden in hun professionele groei. Mijn ervaring heb ik opgedaan binnen de Non-profit sector. Ik ben ervaringsdeskundig, zowel professioneel als persoonlijk op het gebied van omgaan met verlies en veranderingen. Mijn specialismen zijn het ontwerpen van maatwerktrainingen aan de hand van organisatie- en teamvraagstukken, teamontwikkeling, bewustwording en groepsdynamica.  Samenwerken, communicatie en eigenaarschap zijn thema’s waar ik veel mee werk.

Ik heb een positieve instelling, ben enthousiast en sta erom bekend snel tot de kern te komen. De afgelopen periode heb ik gebruikt om mij te specialiseren in blended leertrajecten. De combinatie van online- en offline trainen, klassikaal en 1 op 1, de extra leerstap van het delen met andere deelnemers en trainer én de mogelijkheid om leerstappen bij te houden in een eigen online leeromgeving maakt van elke training een unieke leerervaring!

Mijn verbinding met YNtraining geeft mij de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring als trainer via een PE-gecertificeerde training te delen met vakgenoten.

Mijn motto is :” Even stilstaan, een hele vooruitgang!”

Meer informatie over mij www.hartvoorcoaching.nl,