ACTIE: cursussen nu met korting!

Heb jij geen behoefte aan het volgen van een gehele vakopleiding? Of heb je al een vakopleiding maar wil je graag één en ander opfrissen? Of je wilt eerst een kennismaken met ons opleidingsinstituut? Dat kan nu met korting.

Trainersvaardigheden en didactiek (4 dagen), start 21 januari 2023, investering: 1495,- 1095,- (vrijgesteld van BTW)

Mijn training zo geregisseerd dat mijn deelnemers veilig leren: mensen van de weerstand in de leerstand en meer met de inhoud kunnen spelen door het proces centraal te stellen. Je eindigt deze cursus met het geven van een minitraining samen met een collega-deelnemer. Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken (Confucius). 

Wat je krijgt:

 • 3 dagen live training van twee deskundige trainers
 • 1 online trainingsdag over online trainen
 • Lunch, koffie/thee arrangement
 • Toegang tot de online leeromgeving en ons interactieve platform
 • Het boek: trainen een praktijkgids van Karin de Galan
 • Syllabus als naslagwerk

Speciale editie Groepsdynamica (3 dagen), start 21 april 2023, investering: 1495,- 1095,- (vrijgesteld van BTW)

Ligt dit nu aan mij, of hoort het er gewoon bij? Wat gebeurt er eigenlijk in die groep? Wat doe ik, wat is van die ander? Welke verbale en non-verbale signalen geef ik af en pik ik op? In deze speciale editie word je begeleid door twee trainers van de Marine. Want wie weten nu beter hoe je van een verzameling mensen in korte tijd een topteam smeedt? En je gaat een hele dag aan de slag met alles wat je lichaam communiceert. Wat is het verschil tussen staand of zittend een opdracht aan jouw deelnemers geven? En waar laat je je handen?

 • 1 dag training van een professionele danseres en actrice, die je alles gaat leren over non-verbale communicatie
 • 2 dagen training van twee toptrainers van de Marine
 • Lunch, koffie/thee arrangement
 • Toegang tot de online leeromgeving en ons interactieve platform
 • Het boek: handboek groepsdynamica van Jan Remmerswaal
 • Syllabus als naslagwerk